Afspraken – Huisartsenpraktijk de Libelle – Beekbergen
Header afbeelding
Libellestraat 15 7361 BG Beekbergen Tel:055-506 25 55

Afspraken

Spreekuur

De praktijk is geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Het spreekuur is uitsluitend op afspraak

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klacht. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef dat dan aan bij het maken van de afspraak. We kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda.

Spreekuur doktersassistente

Voor de volgende zaken kunt u een afspraak maken met de doktersassistentes:

  • meten van de bloeddruk
  • uitstrijkjes
  • oren uitspuiten
  • hechtingen verwijderen
  • injecties
  • urineonderzoek (afgeven voor 10.00 uur)
  • wonden verbinden

Visites

Voor het aanvragen van een visite kunt u tussen 8.00 en 10.00 uur bellen. Op de praktijk is onderzoek en behandeling beter mogelijk dan bij u thuis. Vraagt u dus alleen een huisbezoek als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen. De assistente zal u vragen naar uw klachten om te kunnen beoordelen of wij al dan niet met spoed moeten komen.

Telefonisch spreekuur

Elke dag is er een telefonisch spreekuur tussen 12:00 en 12:45 uur. Dit spreekuur is bedoelt voor het opvragen van uitslagen en kort medisch advies van de huisarts.

Praktijkverpleegkundige

Onze praktijkverpleegkundige Manon ondersteunt de huisartsen bij de zorg en begeleiding van met name mensen met een chronische ziekte, zoals diabetes, astma/COPD, hart-/vaatziekten. Zij heeft haar eigen spreekuren. Mocht u door de huisarts doorverwezen zijn naar het spreekuur van Manon dan kunt u een afspraak inplannen via de doktersassistente.

Praktijkondersteuners Geestelijke gezondheidszorg (POH GGZ)

In onze praktijk zijn twee medewerkers werkzaam in het kader van de geestelijke gezondheidszorg.
Op woensdag is dat Martina Braad en op vrijdag is dat Marjolein ten Velde.

Mocht u behoefte hebben aan een of meerdere gesprekken met een van hen, dan kunt u dat tijdens een consult bij de huisarts aangeven. De huisarts zal dan met u samen bekijken wat wenselijk en noodzakelijk is.