Inschrijven als patiënt – Huisartsenpraktijk de Libelle – Beekbergen
Header afbeelding
Libellestraat 15 7361 BG Beekbergen Tel:055-506 25 55

Inschrijven als patiënt

Wanneer u woonachtig bent in Beekbergen, Lieren of Oosterhuizen, kunt u zich inschrijven als patiënt in onze praktijk.

Bij inschrijving hebben wij een ingevuld inschrijfformulier nodig. Deze inschrijfformulieren liggen klaar op onze praktijk.
U kunt dit formulier ook downloaden door op Inschrijfformulier Huisartsenpraktijk de Libelle te klikken.

Let op! Wij vragen u na inschrijving in onze praktijk uw vorige huisarts op de hoogte te stellen wie uw nieuwe huisarts wordt. Dit is omdat zij dan met uw toestemming het dossier naar ons door kunnen sturen.

Uitschrijven uit onze praktijk

Wanneer u zich wilt laten uitschrijven bij onze praktijk vragen wij u telefonisch of per e-mail door te geven per wanneer u uitgeschreven wilt worden en wie uw nieuwe huisarts wordt. Dit zodat wij weten waar wij met uw toestemming het medische dossier naartoe kunnen versturen. Wij maken bij voorkeur gebruik van een officieel uitschrijfformulier, u kunt dit formulier ook downloaden door op de … te klikken

Vergeet u niet uw apotheek op de hoogte te stellen van de uitschrijving? Ook in het ziekenhuis word de nieuwe huisarts niet automatisch aangepast in het systeem. Wees hier alert op bij uw eerst volgende bezoek! Indien u dit niet doet worden wij op de hoogte gesteld van behandelingen i.p.v. uw nieuwe huisarts.